Matkasse

Det finnes flere leverandører i Norge som leverer matkasser direkte hjem til deg. I hektiske hverdager er det i mange familier blitt populært og spare inn tiden det tar å handle i en tradisjonell dagligvare. Her har du en oversikt over de leverandørene som finnes. Skal du bestille matkasse levert hjem er det viktig at du finner det tilbudet som passer din familie best. Om du ønsker ferdige oppskrifter med alt av matvarer burde du gå gjennom menyen slik at du ikke ender opp med mat som ikke spises. Ofte er dette abonnementløsninger hvor du betaler en fastpris i uken for leveransen. Det finnes også tjenester på nettet hvor du kan handle helt likt som om du var i butikken og få det levert på dør. Mange småskalaprodusenter tilbyr også hjemlevering av sine produkter. Her gir vi deg et utvalg av det som finnes, så får du selv se om dette er noe for deg og dine.

Matkasse-oversikt

Adams matkasse

Leverer komplette matkasser med råvarer og oppskrift til ukens middager. Er abonnement basert uten bindingstid.

Leverer Å lage festmat en gang i blant er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være både god, sunn og variert, og helst ikke inneholde for mye tilsetningsstoffer. Med våre nøye planlagte matkasser, ønsker vi å inspirere deg til å spise sunt, godt og variert, og i tillegg spare tid og penger der det trengs mest. Det er det som er tanken bak Adams Matkasse.

Lenke: Adams matkasse

123 levert

123Levert er en dagligvare nettbutikk som leverer dagligvarene rett hjem eller sender i posten. Vi leverer hjem på døren fra Oslo til Kongsberg, og store deler av Vestfold. Men områdene utvides stadig.

Vi satser stort på økologisk og kortreist mat og har nå et stort utvalg både frukt, grønt, brød, melk og middagsmat som er økologisk. Men vi har også stort utvalg av konvensjonell mat og alt annet du trenger av kolonialvarer. Både husholdningsartikler som vaskemidler, og hygiene, såper og toalettpapir. Nå kan du få alt av dagligvarer levert rett hjem.

Lenke: 123levert.no

Matnet

Er et selskap med fokus på salg og tjenester innen dagligvarehandel på internett. Hos oss finner du en komplett dagligvarebutikk med flere tusen varer som kan handles og transporteres innenfor Sandefjord/Tønsberg og Oslo.

Lenke: Matnet.no

Veganlife

Veganlife ble startet i Sverige av Pernilla Berg i 2008 for å avdramatisera veganisme og spre budskapet om vegan- og miljøvennlige produkter. I Norge ble Veganlife etablert i 2012 av Pernilla og David Berg, sammen med Tomas Andersen og Ingvild Nybøe. Tomas og Ingvild har ansvaret for den daglige driften i Norge, og driver Veganlife fra sitt småbruk i Røyken. Vi som driver Veganlife er selv veganere, og vi ønsker å gjøre veganske produkter mer tilgjengelige på det norske markedet.

Ingen av våre produkter inneholder ingredienser fra dyr. Produktene i Norge inneholder heller ikke palmeolje.

Lenke: veganlife.no

Godt levert

Godtlevert.no gir deg matvarer og oppskrifter på døren. Kokken Ole Martin Alfsen komponerer oppskriftene og setter sammen ukens meny. Ole Martin er programleder i “4-stjerners middag” på TV Norge og har skrevet suksessen «Familiekokeboka» sammen med Tom Victor Gausdal.

Du kan velge mellom Ekspressmeny, Originalmeny, Barnemeny eller Roedemeny.

Normalpakken er tilpasset en familie med 2 voksne og 2 barn, og her kan du velge mellom 3-dagerspakke og 5-dagerspakke. DUO-pakken er tilpasset de som er 1-3 i husstanden, mens PLUSS-pakken passer for større familier med for eksempel 2 voksne og 3-4 barn. Både DUO og PLUSS kommer kun som 3-dagerspakker.

Leke: Godtlevert.no

Matbox

Matbox er en internettbasert dagligvarebutikk som leverer matvarer, drikkevarer og frukt⁄grønt til bedrifter og privatpersoner -rett på døren.

Gjennom flere års erfaring har vi lært hvor viktig kvalitet, punktlighet, kundeservice og gode priser er for våre kunder. Matbox har et stort utvalg av dagligvarer, ferske bakevarer, og frukt og grønt. I vår nett butikk finner du alt for å lage en god lunsj på kontoret. Vi setter kvalitet og kundeservice først, men samtidig skal våre priser alltid være konkuransedyktige i forhold til andre internettbaserte leverandører.

Nettbutikken har lokaler i Brobekkveien i Oslo og herfra kjører vi ferske varer ut til våre kunder hver dag!

Lenke: Matbox.no

Kolonial

Norges første matbutikk på nett med priser som i billigkjedene.

I samarbeid med REMA 1000
Vi har inngått et samarbeid med REMA 1000 som gir oss tilgang til REMA 1000 sine egne kvalitetsmerker, og som i tillegg betyr fantastiske priser for deg som kunde.
Sammen sparer vi deg for både tid og penger.

Pakket og fraktet under optimale forhold
Vi pakker og frakter varene i separate temperatursoner i en ubrutt kjølekjede helt fram til døren din eller til hentepunkt.
Daglige forsyninger og strenge krav til pakking sikrer varer av god kvalitet som holder lenge.

Vi er et ungt, teknologidrevet og ambisiøst team som vil gjøre hverdagene dine lettere.
Sammen med fantastiske medarbeidere er vi 12 gründere som står på hver dag fordi vi tror dagligvarehandelen kan gjøres raskere, mer behagelig og med smartere løsninger.

Lenke: Kolonial.no

Kolonihagen

Leverer økologiske matvarer. Abbonement og muligheten til å bestille enkeltvarer. Middagskasser, fruktkasser, grønnsakskasse, singelkasse og familiekasse tilbys.

I over 10 år har Kolonihagen levert økologiske smakfulle råvarer hjem til deg og til egne restauranter. Råvarer som er produsert på naturens premisser, fremstilt uten bruk av kunstige tilsetninger eller andre snarveier. Vi kjøper fra produsenter som har valgt kvalitet fremfor kvantitet og som brenner for det de driver med. Slik at du kan være helt trygg på at det du spiser er rent, næringsrikt og produsert på en bærekraftig måte.

Lenke: Kolonihagen.no

Rett hjem

Rett hjem gjør hverdagen enklere!
Rett Hjem er Norges største dagligvarebutikk på nett, og ble etablert 1997. Vi har spesialisert oss på plukking og utkjøring av dagligvarer fra vårt eget logistikksenter til private kunder, firmaer og til offentlig virksomhet.
Rett Hjem er et bekvemt konsept som legger til rette for at man sparer verdifull tid enten på jobben, eller i privat sammenheng. Man slipper bilkøen til og fra butikken, leting etter parkeringsplass, kassekøen, dyre impulskjøp, og tunge løft til bil og kjøkken.

Mat på 123

Mat på 123 representerer en rekke småskalaprodusenter i Norge. Her kan du bestille enkelte produkter som leveres på dør.

Nettbutikken kobler deg som forbruker rett til produsenten, uten fordyrende mellomledd. Våre produsenter er alle matelskere som lever og ånder for å produsere den aller beste maten, med kjærlighet og entusiasme. 123.no vil være kontaktpunktet som gjør det enkelt å handle direkte med alle landets småskala matprodusenter.

Lenke: 123.no

Uten gluten

Aldri har det vært lettere å leve glutenfritt! UTENGLUTEN.NO nettbutikk for naturlig glutenfri mat importerer og selger sunne naturlige produkter uten konserveringsmidler fra anerkjente produsenter som Det Glutenfrie Verksted, Bakefri i Oslo, Cornells Alternativ, Authentic Foods, Tinkyada og Molino Andriani. Vi har glutenfritt mel som f. eks. brunt og hvitt rismel, sorghum-mel, tapiokamel, garfavamel, mandelmel, maismel, potetmel m.m. Vi har et bredt utvalg av smakfulle glutenfrie bakeblandinger for brød, rundstykker, pizzabunn, paier, kaker, kjeks og muffins. Alt naturlig fritt for gluten. Vi har Tinkyada pasta som av mange regnes som verdens beste glutenfrie, og den fås som spagetti, penne, lasagne, fettucini, makaroni og fusilli, og en herlig barnepasta med morsomme figurer – alt laget av brun eller hvit ris. Vi har nydelig økologisk glutenfri pasta importert fra Molino Andriani i Italia, også denne basert kun på rismel og også med varianter med kun bokhvete. Vi har lønnesukker og annet tilbehør for den perfekte glutenfrie baksten, som xanthan gum.

Lenke: Utengluten.no

Tips oss om nye aktører som ikke står her! Det er med på å gjøre våre tjenester bedre for alle! Kommer du med et godt forslag til oss, kan det til og med bli premiert 🙂

Send inn tilbyder